Contact

Neem gerust contact op.
Bel 06-811 922 95 of
vul onderstaand formulier in.

Sparx kwaliteitsmanagement

Johannes van der Waalsstraat 26-I
1098 PL amsterdam

Btw nummer NL002129022B61

Kvk nummer 53415485
Algemene voorwaarden

 

Volg Sparx Kwaliteitsmanagement ook op LinkedIn en Google.

 

Laat hier uw contactgegevens achter.

Praktisch advies en begeleiding in
kwaliteits-
arbo- en milieuzorg; dé basis voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Sparx kwaliteitsmanagement begeleidt MKB-bedrijven met het opzetten en verbeteren van hun organisatie. Als ook de kwaliteitszorg en de mensen die ermee werken. En wel op een manier die bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf en haar medewerkers. Op strategisch niveau ben ik sparringpartner van het management. En begeleid leidinggevenden en medewerkers op operationeel niveau.

In relatie tot de visie en doelen van het bedrijf streef ik ernaar om mensen optimaal in te zetten. Dat doe ik niet alleen, dat doen we samen. Ik reik hiervoor de kennis, structuur en hulpmiddelen aan waar medewerkers ook zelf mee aan de slag kunnen.

Sparx kwaliteitsmanagement biedt

  • Persoonlijke begeleiding
  • Praktische handreikingen en voorbeelden
  • Samenwerken aan kwaliteit

Ik gun iedereen een goed georganiseerd kwaliteitsmanagement-systeem dat bijdraagt aan het plezier en het succes van het bedrijf.

Duurzaam ondernemen

Vanaf de start in 2011 van Sparx richt ik mij – met hart voor MVO – op duurzame ondernemers. Daarom heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van kwaliteit, arbo en milieuzorg: de basis voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Neem vandaag nog contact op

Meer weten over mijn diensten op gebied van kwaliteit, arbo en milieu (organisatie, kosten)? Gebruik dan het aanvraagformulier of neem contact op met Frank Winter: mobiel 06-811 922 95 of frank.winter@sparx.nl.