partners

Duurzaam ondernemen doe je niet alleen. Sparx werkt samen met diverse MVO-partners. Er bestaat een enorm aanbod aan duurzaamheidsinitiatieven, keurmerken en platforms. Ik adviseer gericht over wat wel en niet relevant is voor jouw situatie.

mvo partners

Partners

De MVO-Wijzer helpt maatschappelijk verantwoord ondernemen inzichtelijk te maken.

Stichting MVO-Register. Online platform waar bedrijven hun MVO prestaties zichtbaar maken. Maak eenvoudig een MVO-rapport in dé duurzame databank van Nederland.

SDG Nederland. Is de beweging van iedereen die bijdraagt aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) in Nederland.

Stiching Stimular. Helpt bedrijven en organisaties om hun bedrijfsvoering te verduurzamen. Meet en presenteer uw milieuprestatie met de Milieubarometer-tool.

MVO Nederland. De wegwijzer voor ondernemend Nederland op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

GroeneZaken. Het netwerk voor duurzame bedrijven. GroeneZaken wil de marktkansen van groene bedrijven vergroten.

Groene Groeiers. Het VNO-NCW netwerk Groene Groeiers bestaat uit ondernemers die investeren in de ontwikkeling van een circulaire economie en processen, vergroening van materialen en de energietransitie.

Duurzame koers varen

Klanten, werknemers, investeerders eisen steeds meer transparantie van bedrijven als het gaat om duurzaamheid. Zij kiezen graag voor bedrijven die een heldere duurzame koers varen: maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Interesse?

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Bel dan naar 06-811 922 95, vul het contactformulier in of mail naar frank.winter@sparx.nl.